Over ons

Wij van Buytheway.nl bedanken je hartelijk voor het shoppen bij ons! Buytheway is een toonaangevende leverancier in Nederland voor gadgets, huis&tuin, kook gerei, survival spullen en meer. Wij doen er alles aan om kwalitatief goede producten te leveren wat doet waarvoor het bedoeld is. Met meer dan 5000 verzonden pakketjes in 2019 is Buytheway.nl een vertrouwde keuze.
Ons doel is om deze kwaliteit te kunnen leveren voor een zeer scherpe prijs. Door middel van goede deals en prijsafspraken met onze leveranciers kan Buytheway.nl winkelartikelen leveren tot 50% goedkoper dan in de traditionele alles in 1 webshops!

Levering
Onze producten worden rechtstreeks vanaf fabriek geleverd. Hierdoor hebben wij geen dure opslagkosten en dat vindt u terug in onze prijzen! Verzendkosten rekenen wij niet. Alle producten worden gratis verzonden. Door de hoge ordervolumes duurt de levering van onze producten op dit moment 2-4 weken.

Deellevering
Wanneer je producten uit meerdere categorieën besteld kan het voorkomen dat de bestelling met een deellevering bij je thuisbezorgd wordt. Omdat we rechtstreeks uit fabriek leveren worden onze producten door meerdere vervoerders kan worden bezorgd. Dit betekent dat verschillende vervoerders een onderdeel van de bestelling op meerdere bezorgmomenten komen leveren. U krijgt vooraf een e-mail wanneer jouw bestelling vanuit de fabriek wordt verzonden. Daarna krijg je van de vervoerder een e-mail update met de verwachte levertijd en mogelijk een track&trace code.

Vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Wij vinden het belangrijk en hebben er baat bij dat uw aankopen zo soepel en eenvoudig mogelijk worden thuisbezorgd. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan: laat het ons weten! Gebruik ons contactformulier om eventuele problemen te melden of vragen aan ons te stellen en dan zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan!

Contact: contactformulier